Psiholog Angela Groza

DESPRE MINE

Despre mine - psiholog în Cluj-Napoca
AG Floral

Psiholog în Cluj-Napoca

Formarea mea profesională poartă amprenta unicității date de intersecția a două școli de psihologie – răsăriteană și apuseană, care îmbină viziuni, cunoștințe și competențe profesionale aparte.

Susținând în 2009 doctoratul în domeniul Psihologiei și având o bogată experiență de specialitate, dar și activând în practica privată unde am oferit asistență psihologică copiilor, adolescenților și adulților, am expertiza necesară abordării profesionale a unei largi game de servicii psihologice, psihoterapeutice și consiliere, atât în carieră, cât și în planurile complexe ale dezvoltării personale. Aceste servicii le pun la dispoziție atât fizic, Cluj-Napoca, cât și online.

Lucruri despre mine - Educație și formare

2018 – 2021

Octombrie Septembrie: Program de formare profesională de lungă durată în domeniul psihoterapiei. Asociația Romana de Psihoterapie Integrativă, București, Romania.

2020

Aprilie – Mai: Cursul de pregătire pentru desfășurarea ședințelor de psihoterapie integrativă ONLINE. Asociația Romana de Psihoterapie Integrativă, București, Romania.

August: Tabăra de vară. Psihoterapia de cuplu. Asociația Romana de Psihoterapie Integrativă, București, Romania.

2018

Octombrie – Noiembrie: Certificat de absolvire a programului de specializare pentru ocupația de FORMATOR. S.C. Avi Euro Jobs & Training SRL București, Romania.

Martie: Stagiu de formare „Evaluarea personalității individuale – de la normalitate  la patologie”. Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza”, România.

Martie: Stagiu de formare „Prevenirea, asistența și combaterea violenței asupra persoanelor în etate”  realizat în cadrul proiectului: Realizarea drepturilor omului pentru persoanele în etate din Moldova.

Februarie: Stagiu de formare „Supervizarea clinică internațională în lucru cu consecințele evenimentelor   psiho-traumatice”, Moscova, Rusia.

2017

Noiembrie: Stagiul de formare „Terapia centrată pe emoții în cadrul psihoterapiei sistemice de familie”.  Institutul psihologiei și psihoterapiei de grup și de familie. Moskova,  Russia.

2016

Februarie: Stagiu de formare  “Evaluare, expertiză, intervenție psihologică clinică pentru copil și familie” Modulele “Evaluarea și expertiza psihologică a copilului și adolescentului” și “Evaluarea și  expertiza   psihologică clinică pentru copilul abuzat/neglijat  în situație de divorț”. Expert Psy,  București, România.

2013

Decembrie: Stagiu de formare “Introduction in quantitative methodology in social work”. University of East Carolina, USA.

Noiembrie: Stagiu de formare „Adolescentul antisocial şi problemele şcolare ale acestuia”. Universitatea din Oradea, România.

Octombrie: Stagiu de formare “Metodologia cantitativă de cercetare în ştiinţele sociale”. Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Romania.

Martie: Stagiu de formare “Psihoterapia pozitivă în obţinerea performanţelor”. Universitatea “Petre Andrei” din Iaşi România.

Februarie – Martie: Certificat de mediator. Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă”, Chişinău, Republica Moldova.

2011

Aprilie: Stagiu de formare „Strategia colaborarii predictive în orientarea şcolară şi profesională”. Universitatea “Petre Andrei” din Iaşi, Romania.

2009

Noiembrie: Stagiu de formare „Aplicarea tehnicilor terapiei prin joc în asistența psihologică a copiilor abuzați”. Centrul de prevenire a violenţei “Ozon”, Moscova, Rusia.

2006

Octombrie: Certificat de formator pentru trainigul de educaţie parentală. “Common Sense Education”, Sankt-Peterburg, Rusia.

2004

Iunie: Course “The Application of Erik H.Erikson’s Integrative model to Solution focused brief therapy”. Karmel College, Israel.

2003 – 2009

Noiembrie – Iunie: Studii de doctorat, Facultatea de Psihologie și Psihopedagogie Specială, Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creanga din Chişinău – teza de doctor: Dezvoltarea afectivității la preadolescenții educați în diferite situații sociale de dezvoltare.

1992 – 1995

Septembrie – Decembrie: Studii de licență, Facultatea de Psihologie și Psihopedagogie Specială, Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creanga din Chişinău – teza de licență: Identitatea națională a moldovenilor și ucrainenilor.