Psiholog Angela Groza

ÎN CĂUTAREA PROPRIEI
FEMINITĂȚI

ÎNTÂLNIRI CU NOI, FEMEILE

different interage women white shirts with unique natural beauty hug each other beige background scaled

DE CE?!

Ani de zile am fost tributară părerilor lumii, unor așa zise tipare sociale, care dădeau niște coordonate neadecvate la ceea ce va să zică o FEMEIE! Când am conștientizat cu adevărat, privind oarecum critic atât la modelele arhetipale, cât și la cele concrete – mama, bunicile, mătușile, sora – mi-am dat seama că nu „încap” în „cutia” publică destinată parcă de milenii unei femei. Arhicunoscuta expresie „locul unei femei este la...” (vă las pe voi să completați) nu-și mai are – dacă a avut vreo dată! – sens într-o societate care se vrea modernă, egalitară, guvernată de aceleași drepturi pentru membrii ei.

4996767.ai removebg preview

PENTRU CE

Nu sunt și nu mă știu adepta unei mișcări feministe, ci vreau să ne înțelegem și să ne redescoperim, noi femeile, adevărata esență: FEMINITATATEA.

4996767.ai 1 removebg preview

DESPRE MINE

Avem în față un drum pe parcursul căruia, într-o suucesiune de întâlniri ghidate și jalonate de experiența profesională pe care am acumulat-o în practica terapeutică, dublată de cea de viață – fiică, soră, soție, mamă – și triplată de zecile de ani petrecuți la catedră în postura cadrului universitar, cercetătorului, scriitoarei de articole și studii de specialitate, autoarei de cărți în trecut, dar și în viitor și, mai ales doritoarei de contacte interumane de calitate, de experiențe noi, benefice, de frumos și de lumină într-o lume care parcă dă să se îndepărteze de esența noastră umană și de scânteia divină din fiecare din noi.
4996767.ai 2 removebg preview 1

PROGRAMUL ÎNTÂLNIRILOR

11 octombrie 2023 ora 1830 2130 2

Pe fundalul acestor  Întâlniri  se țese, de fapt, un  program terapeutic în care vom îmbina: 

  • tehnici din psihoterapia integrativă;

  • practici pentru vindecarea traumelor;

  • tehnici de artterapie;

  • tehnici de relaxare;

  • meditații și mindfulness;

  • exerciții în sprijinul dezvoltării personale.

CUM?

Atmosfera din grup îți va oferi ocazia introspecțiilor explorative  ale propriului „Eu”, oglindite totodată  în exemplele celorlalți. 

Am selectat  exerciții special orientate către învățarea tehnicilor de  relaxare a corpului, care să permită eliberarea  de emoțiile tale disfuncționale sau prea intense. 

Pe parcursul întâlnirilor,  vei experimenta o diversitate de trăiri emoținale și stări pline de iubire și acceptare, cu o senzație inegalabilă de libertate  interioară,  menite să-ți deschidă calea spre încredere, oferindu-ți curajul de a fi TU însăți.

Exercițiile și tehnicile fiecărei întâlniri vor aprofunda deschiderea către „femeia  interioară”, descoperindu-ți drumul spre firescul propriei existențe, în armonie cu tine și cu ceilalți.

Redescoperirile îți vor deschide aripile către zborul pe multiple paliere: afectiv, relațional și profesional, spiritual,  cu deplina conștientizare a esenței tale feminine.